KLEBUS - DANGDUT KOPLO COVER LIRIK BY DIFARINA INDRA | MUSIKCOM

2022-11-10 20 Dailymotion

Download Convert to MP3

Judul : KLEBUS - DANGDUT KOPLO COVER LIRIK by DIFARINA INDRA | MUSIKCOM

Hastag: #klebus
#dangdut #koplo #musik #lagu #indonesia #hits #viral #trending #tiktok #youtube
#farelprayoga #ojodibandingke #jokotingkir #dennycaknan #happyasmara #yeniinka #difarinaindra

Tag:
klebus,klebus guyon waton,klebus lirik,klebus cover,klebus koplo,guyon waton klebus,klebus karaoke,bagus faizal klebus,bagus faizal,klebus tiktok,lagu klebus,lagu kelebus,klebus guyon,lirik lagu klebus,#klebus,klebus karaoke akustik,lagu klebus slowed,dj klebus,klebus live,klebus woro,klebus slow,klebus bass,bagus faizal umur,new kelebus,lirik klebus,bagus faizal pacar,bagus faizal istri,fida ap klebus,lagu kelebus happy asmara

Lirik :
Dalane rame atiku sepi
Angen angen tresno dibales tresno
Nyatane tresno dibales maturnuwun
Uwis nyaman sempet sayang kok malah ngilang

Meh lungo angel bertahan loro
Nyobo selalu ono meski koe raono roso
Roso sing jebul tak rasakne dewe
Kebacut sayang ngek i harapan koe milih liyane

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

coinpayu
Loading...